VIDEO: Novi film sa Blejk Lajvli zabranjen u Kataru, evo i zašto

Romantična drama "It Ends With Us" zabranjena je u Kataru, piše The Hollywood Reporter.
Državni odbor za cenzuru odlučio je da film na kom su radili studiji Sony Pictures i Wayfarer Studios nije primeren za prikazivanje u bioskopima zbog scena ljubljenja i vrućih scena. 
 
Drama "It Ends With Us" tako se pridružila nizu filmova koji se nisu prikazivali u Kataru, kao što su "Barbie", "Spider-Man: Across the Spiderverse", "Anyone But You", "Eternals", "Doctor Strange in the Multiverse Of Madness" i "No Hard Feelings".
Romantična drama je adaptacija istoimenog romana autorke Kolin Huver, koji se bavi temama porodičnog zlostavljanja. Glavne uloge u filmu igraju Blejk Lajvli, Brendon Sklenar i Džastin Baldoni, koji je ujedno i režirao film. Scenario su napisale Huver i Kristi Hal.
Priča prati Lili Blum (Lajvli), ženu koja je nakon traumatičnog detinjstva uspela da ostvari svoje snove i otvori cvećaru u Bostonu. Tamo upoznaje šarmantnog neurohirurga Rajlija u kog se brzo zaljubi, ali njihova naizgled savršena veza polako počinje da se pretvara u toksični odnos kakav su imali njeni roditelji. Kada se u Lilin život vrati njena prva ljubav, stvari se dodatno zakomplikuju.
 
  • Šlimazl

    12.08.2024 10:13
    Ništa ne gube
    Kao što rekoh

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film