VIDEO: Objavljen trejler za novu seriju o "Ratovima zvezda"

Striming servis Disney+ objavio je zvanični trejler za novu seriju smeštenu u svet Ratova zvezda, a prve reakcije fanova su pozitivne.
Naučnofantastičnu seriju Star Wars: Skeleton Crew  kreirali su Kristofer Ford i Džon Vots, reditelj filmova Marvelovog Spajdermena. 
 
Izvršni producenti serije su Džon Favro i Dejv Filoni, koji su radili na hit seriji Mandalorac, i Ford, Vots, Ketlin Kenedi i Kolin Vilson.
Nova serija se dešava nakon filma Ratovi zvezda VI: Povratak Džedaja iz 1983. Priča prati četvoro dece koja slučajno otkrivaju napušteni svemirski brod na svojoj planeti.
 
Nakon što se izgube u svemiru, deca kreću u avanturu života, tokom koje upoznaju misterioznog stranca koga igra Džud Lou, koji može da kontroliše Silu, ali ima skrivene ciljeve, prenosi Index.hr.
Pored njega igraju i Ravi Kabot-Konjers, Kirijana Krater, Robert Timoti Smit i Rajan Kira Armstrong, kao i Tunde Adebimpe, Keri Kondon i Nik Frost.
 
 
Reakcije fanova su do sada bile pozitivne
 
Prema časopisu Variety, Džud Lo je tokom prezentacije na konvenciji D23 rekao da je Star Wars: Skeleton Crew avanturistička priča slična filmovima Gunisi i E.T i hitovima iz 80-ih na kojima je radila producentska kuća Amblin Entertainment. Isti utisak imaju i obožavaoci koji su gledali trejler za predstojeću seriju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film