VIDEO: Dizni najavio peti nastavak Priče o igračkama, evo kad stiže

Iz Diznija su nedavno na D23 Expou najavili mnogo projekata, uključujući i nastavak animiranog filma jedne od najpoznatijih franšiza - Priče o igračkama (Toy Story).
Ovi animirani filmovi nastaju u saradnji sa Piksarom, a obožavaoci franšize će na leto 2026. godine gledati Priču o igračkama 5.
 
Kako javljaju strani mediji, u ovom nastavku igračke će se suočiti sa svojom najvećom egzistencijalnom pretnjom do sada, pokušavajući da zadrže svoje mesto u svetu i važnost za svoju decu u vremenu u kom plastične igračke postaju stvar prošlosti. Njihov najveći neprijatelj biće tehnologija i opsednutost dece njome, kao i sve manji interes za igranjem pravim igračkama.
Ovoga puta reditelj četvrtog nastavka biće Piksarov Endru Stenton, najpoznatiji po radu na animiranim filmovima "Finding Nemo", WALL-E i "Finding Dory". Iako je Stenton uključen u "Priču o igračkama" od samog početka franšize, ovo je prvi put da će imati ulogu reditelja. Do sada je bio izvršni producent i dizajner likova. 
 
Mnogi odrasli i deca i nakon ovoliko godina od prvog filma iz 1995, i dalje vole ovu franšizu. Osim što je zaradila milijarde dolara, ova animirana franšiza jedna je od retkih u kojoj više filmova ima savršenih 100 odsto na stranici Rotten Tomatoes. 
 
Prvi i drugi film Priče o igračkama dobili su odlične kritike i ostvarili visoki rezultat, a isto je bilo i s trećim i četvrtim filmom. Iako nisu ostvarili savršenih sto odsto, treći film je na Rotten Tomatoesu dobio 98, a četvrti 97 odsto, što je i dalje vrlo visok i impresivan rezultat.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film