Novi Bjelin film: Priča o Alenu Delonu i Stevici Markoviću

Novi projekat Dragana Bjelogrlića mogao bi da se bavi pričom o Alenu Delonu i njegovim ubijenim telohraniteljem Stevici Markoviću.
Novi Bjelin film: Priča o Alenu Delonu i Stevici Markoviću
Foto: 021.rs

Kako piše Blic, proslavljeni reditelj Dragan Bjelogrlić u saradnji sa čuvenim francuskim producentom i rediteljem Ladž Lijem već nekoliko meseci radi na scenariju i pripremama za snimanje filma o intrigantnom životu nedavno preminulog glumca Alena Delona i njegovom odnosu sa Stevicom Markovićem koji mu je bio dugogodišnji telohranitelj i prijatelj.

Ovo bi bio drugi filim Bjelogrlića u srpsko-francuskoj produkciji, s obzirom na to da je njegov poslednji film "Čuvari formule" uključivao glumce i iz Francuske, a bavio se pričom koja povezuje dve zemlje i akcident u Vinči.
 
Proslavljeni reditelj Dragan Bjelogrlić u saradnji sa čuvenim francuskim producentom i rediteljem Ladž Lijem već nekoliko meseci radi na scenariju i pripremama za snimanje filma o intrigantnom životu nedavno preminulog glumca Alena Delona i njegovom odnosu sa Stevicom Markovićem koji mu je bio dugogodišnji telohranitelj i prijatelj, ekskluzivno saznaje Blic.
Prema izvoru Blica, Bjelogrlić se tokom premijere "Čuvara formule" u Parizu sastao i sa Entonijem Delonom, sinom preminulog legendarnog glumca.
 
Početak snimanja ovog ambicioznog filmskog projekta očekuje se krajem naredne godine, na autentičnim lokacijama u Beogradu i Parizu, a autorsku i glumačku činiće podjednako francuski i srpski umetnici.
  • Kritičarka

    30.08.2024 23:41
    Užas
    Meni je Toma bio jeziv! Još kad se svi pohvale da su plakali na filmu... Pa plačem ja na svaku glupost, ne znači da je kvalitetna
  • Proslavljeni reditel

    30.08.2024 23:38
    Hahaha
    Gde se to proslavio?
  • Реља

    23.08.2024 17:51
    Реља
    У праву је @Dz све филмове и серије плаћају грађани! Узми лепо кредит сними филм серију и заради али као сви у свету! Овај што је написао да је син Делона одобрио…Делон је задњих годину дана био полу покретан и дементан те никако није могао било шта одлучивати и сл. А јавност је обавештен да су његова деца нерадници склони пороцима у новчаним дуговима чекајући смрт оца како би све распродали.У оваквој Србији све пролази док у Француској овако нешто нема шансе!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film