VIDEO: Tvorac Mućki zabranio je emitovanje jedne epizode serije

Tvorac Mućki Džon Salivan odlučio je da zabrani ponovno emitovanje jedne od epizoda serije nakon što je shvatio da nije zadovoljan kako se ona odigrala.
VIDEO: Tvorac Mućki zabranio je emitovanje jedne epizode serije
Foto: Screenshot (Youtube/Britbox)
Prvi put emitovana 25. decembra 1986, epizoda "A Royal Flush" prikazuje Rodnija i Del Boja kako putuju u dom Lejdi Viktorije, kraljičine rođakinje, u Berkšir. Međutim, Del Boj nije bio dovoljno otmen da bi se uklopio u društvo koje uživa u operi i gađanju glinenih golubova.
 
U jednom trenutku navodno je zapretio članu publike koji se smejao: "Sići ću i udariti te u oko." Nakon toga, popio je previše pića i počeo je da se šali na Rodnijev račun. Salivanu to ponašanje nije najbolje selo.
U dokumentarcu "Secrets and Scandals of Only Fools and Horses", član tima Kris Vadsvort prisetio se da je Salivan spomenutu epizodu opisao kao "mračnu zbog nasilnog ponašanja jednog od glavnih protagonista".
 
"Rekao je: 'Ovo nije dobra epizoda.' Nije mu se svidelo što je Del Boj bio toliko okrutan prema Rodniju. Epizoda je inicijalno prikazana, ali mislim da nismo u potpunosti uspeli u onome što smo nameravali da prikažemo", otkrio je Vadsvort.
Salivan je pristao da se epizoda prikaže na DVD-u, objavljenom 2005, ali u izmenjenoj verziji, s dodatkom smeha publike, koji je trebalo da ublaži nelagodu. Tvorac Mućki preminuo je 2011.
 
Između 1981. i 1991. emitovano je sedam sezona serije. Uz božićne specijale, Mućke su se emitovale sve do 2003, a snimljene su ukupno 64 epizode.
 
  • H

    08.09.2024 08:52
    H
    Jedna od boljih epizoda!
  • Фалш Ројал

    08.09.2024 08:12
    А од председника телевизор
    Ова епизода је идентична синоћном обраћању председника са Лајковачког Копа Литијума и плагијат Мућке ,сигурно ће бити избачена са РТС-@ и удружених Тв станица због преноса Мућке Суботом Увече

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film