VIDEO: Film koji niko ne želi - trejler za "Snežanu" ima milion dislajkova na Jutjubu

Drama oko nove Snežane ne prestaje. Sledeće godine izlazi rimejk Diznijevog animiranog filma "Snežana i sedam patuljaka" iz 1937. godine, koji se ujedno delimično temelji na bajci braće Grim iz 1812.
VIDEO: Film koji niko ne želi - trejler za "Snežanu" ima milion dislajkova na Jutjubu
Foto: Screenshot (Youtube/Walt Disney Studios)
Međutim, čini se da niko time nije oduševljen.
 
Trejler za novu Snežanu objavljen je pre više nedelja. Za to vreme prikupio je više od devet miliona pregleda, ali i neverovatnih milion dislajkova naspram samo 80.000 lajkova.
U rimejku glume  Rejčel Zegler kao Snežana i Gal Gadot kao Zla kraljica. Reditelj je Mark Veb, a scenario su napisale Greta Gervig i Erin Kresida Vilson. Iako je reč o adaptaciji, film će imati malo drugačiju priču. Kako navodi Variety, zvezde filma potvrdile su da Snežanu ovaj put neće spasiti princ.
 
Film je bio predmet kontroverzi poput odabira Rejčel Zegler za ulogu Snežane. Ona je odgovorila na kritike rekavši da "više nije 1937.". 
 
"Snežanu neće spasiti princ. Ona neće sanjati o pravoj ljubavi. Ona sanja da postane vođa", rekla je Zegler.
Premijera novog filma zakazana je za mart sledeće godine.
 
Inače, "Snežana i sedam patuljaka" iz 1937. smatra se najvažnijim Diznijevim filmom jer je njegov uspeh pomogao kompaniji da postane jedna od vodećih kreativnih sila 20. veka. To je takođe jedan od najvažnijih filmova do sada jer je reč o prvom dugometražnom animiranom filmu u istoriji.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film