Još dva negativca iz stripova o Betmanu dobijaju sopstveni film

Nakon Džokera, kog ćemo uskoro gledati u bioskopima, i Pengvina, kog možemo pratiti u HBO-ovoj seriji "The Penguin", dva nova DC-jeva zlikovca dolaze pod svetlo reflektora, piše The Hollywood Reporter
Još dva negativca iz stripova o Betmanu dobijaju sopstveni film
Foto: Screenshot (Youtube/Tali Does Film)
Studio DC, koji vode Džejms Gan i Piter Safran, radi na filmu o Bejnu, antagonistu filma "The Dark Knight Rises", i Detstrouku, negativcu iz stripova o Betmanu. 
 
Scenario za film trenutno piše Metju Orton, scenarista nadolazećeg filma "Captain America: Brave New World". Projekat trenutno nema reditelja.
Bejn je negativac kog su početkom 1990-ih stvorili pisac Čak Dikson i crtač stripa Gejem Nolan. Popularni maskirani negativac rođen je i odrastao u zatvoru na izmišljenom karipskom ostrvu, gde je usavršio borbene veštine i naučio da se snalazi u kriminalnom podzemlju. Postao je popularan nakon što se pojavio u stripu "Batman: Knightfall", u kom lomi Batmenova leđa. Jedan od najpoznatijih prikaza Bejna pojavljuje se u filmu "The Dark Knight Rises", u kom ga je utelovio Tom Hardi.
 
Detstrouka su stvorili pisac Marv Vulfman i crtač stripova Džordž Perez. Jedan od najpopularnijih DC-jevih negativaca prvi put se pojavio 1980-ih, kada se borio protiv Tin Tajtansa. Kasnije postaje suparnik Lige pravde i Betmana i dobija i sopstvene stripove. U filmskim adaptacijama koje je režirao Zak Snajder utelovio ga je Džo Manganijelo.
 
Scenarista nadolazećeg DC-jevog filma proslavio se trilerom "Operation Finale" iz 2018. godine, u kom glume Oskar Ajzak i Ben Kingsli. Osim toga, radio je na serijama "Devil's Peak" i "Moon Knight" i na nadolazećem trileru "Cleaner", u kom glumi Dejzi Ridli.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film