VIDEO: Objavljen tizer za novi film Anđeline Džoli koji je oduševio publiku u Veneciji

Stigao je zvanični tizer za biografski film "Maria", u kom legendarnu opersku divu Mariju Kalas glumi oskarovka Anđelina Džoli.
VIDEO: Objavljen tizer za novi film Anđeline Džoli koji je oduševio publiku u Veneciji
Foto: Screenshot (Youtube/StudiocanalUK)
Reč je poslednjem nastavku trilogije biografskih filmova o uticajnim ženama koje je režirao Pablo Larain. Uz Mariju, trilogiju čine filmovi "Spencer", o princezi Dajani, i Džeki, o Džeki Kenedi.
Larainov najnoviji film premijerno je prikazan 29. avgusta ove godine na Filmskom festivalu u Veneciji, gde je dobio osam minuta ovacija. Scenario za film napisao je Stiven Najt, tvorac serije "Peaky Blinders".
Radnja filma smeštena je u 1970-e i prikazuje poslednje dane života jedne od najpoznatijih operskih pevačica svih vremena. Marija Kalas umrla je od srčanog udara u 53. godini.
 
Film "Maria" biće prikazan u odabranim bioskopima od 27. novembra ove godine, a na Netfliksu će biti dostupan od 11. decembra.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film