VIDEO: Objavljen prvi trejler za rimejk filma "Nosferatu"

Producentska kuća "Focus Features" objavila je zvanični trejler za novi film Roberta Egersa - gotički horor "Nosferatu".
VIDEO: Objavljen prvi trejler za rimejk filma "Nosferatu"
Foto: Screenshot (Youtube/Focus Features)
"Nosferatu" je rimejk nemog filma "Nosferatu - Eine Symphonie des Grauens" iz 1922. godine, u kom je zloglasnog grofa Orloka utelovio Maks Šrek.
Glavne uloge u nadolazećem filmu igraju Lili Rouz Dep, koja je utelovila Elln Hanter, Nikolas Holt, koji je utelovio njezinog muža Tomasa Hantera, i Bil Skarsgard u ulozi vampira, grofa Orloka.
Focus Features opisao je film kao gotičku priču o "opsesiji između proklete mlade žene i zastrašujućeg vampira koji je zaljubljen u nju, što dovodi do neopisivog užasa."
 
 
Sporedne uloge u filmu igraju Aron Tejlor-Džonson, Ema Korin, Vilijem Defo, Ralf Ineson...
 
Film "Nosferatu" u bioskope dolazi 25. decembra ove godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film