VIDEO: Trejler za poslednji film Klinta Istvuda

Prvi trejler za predstojeću dramu "Porotnik #2", za koju se priča da je poslednji film u karijeri Klinta Istvuda, objavljen je na Jutjubu.
VIDEO: Trejler za poslednji film Klinta Istvuda
Foto: Screenshot (Youtube/Warner Bros. UK & Ireland)
Četvorostruki dobitnik Oskara režirao je film po scenariju Džonatana Abramsa, prenosi Index.hr.
 
Pred kamerama su bili Nikolas Holt, Toni Kolet, Džej K. Simons, Kifer Saterlend, Gabrijel Baso, Kris Mesina, Zoi Dač, Sedrik Jarbro, Lesli Bib, Ejmi Akino i Frančeska Istvud.
Priča prati porodičnog čoveka Džastina Kempa (Holt) koji je pozvan da bude porotnik tokom suđenja za ubistvo i saznaje da je on verovatno umešan u zločin.
 
Iz trejlera saznajemo da se Kemp jedne večeri vraćao kući iz bara kada je naleteo na nešto svojim autom. Uveren da je udario jelena koji je u međuvremenu pobegao, vratio se kući.
Iste večeri dogodilo se ubistvo žene, za šta je optužen njen partner Džejms Sajt (Baso). Njeno telo je pronađeno blizu mesta gde je Kemp udario jelena. Godinu dana kasnije, Kemp mora da bude porotnik tokom suđenja Sajtu, koji je možda nevin.
 
Reakcije fanova pozitivne
 
Prema reakcijama fanova koji su videli trejler, "Porotnik #2" je možda najbolji Istvudov film u poslednje vreme. Poslednja dva filma na kojima je radio nisu postigli veliki uspeh na blagajnama.
 
"Ovo izgleda neverovatno. Istvud ima talenat da stvara tenziju u filmu. Definitivno ću gledati ovo", "Kakav trejler, super", "Jedva čekam da gledam", "Klint Istvud ima 94 godine i još uvek pravi dobre filmove", neki su od komentara na trejler.
 
Drama Porotnik #2 biće premijerno prikazana 27. oktobra na Filmskom festivalu Američkog filmskog instituta (AFI Fest), a u bioskope stiže 1. novembra.
 
  • Djorde

    04.10.2024 09:51
    Svaka cast!
    Trejler za NAJNOVIJI film Klinta Istvuda! Sa toliko godina, stvarati i biti aktivan. Ovaj covek je za svako divljenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film