Uskoro premijera filma Aleka Boldvina na čijem setu je ubijena snimateljka

Film "Rust" premijerno će biti prikazan na poljskom filmskom festivalu u novembru, piše CNN.
Uskoro premijera filma Aleka Boldvina na čijem setu je ubijena snimateljka
Foto: Screnshot (Youtube/Inside Edition)
Tri godine nakon što je na setu tragično preminula snimateljka Halina Hačins, svetska premijera održaće se 23. novembra na festivalu EnergaCAMERIMAGE, uz panel-raspravu s rediteljem filma Džoelom Souzom, koji je takođe bio ranjen u pucnjavi, snimateljkom Bjankom Klajn i Stivenom Lajthilom, Halininim mentorom iz filmske škole.
"Filmaši će raspravljati o događajima oko filma nudeći uvid u nastavak produkcije nakon Halinine smrti. Održavanje njene umetničke vizije, koliko god to bilo izazovno za celu ekipu, bilo je važno filmskom timu u nadi da će ispuniti dužnost da dovršne njen rad", stoji u najavi projekcije.
"Rust" je priča od 13-ogodišnjem dečaku koji je prepušten sebi i svom mlađem bratu nakon smrti njihovih roditelja u Vajomingu 1880-ih. On beži sa svojim davno otuđenim dedom nakon što je osuđen na vešanje zbog slučajnog ubistva lokalnog vlasnika ranča. 
 
Boldvin neće biti prisutan na projekciji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film