Ljubitelji horora "Bitlđus" mogu da odsednu u ukletoj vili iz filma

Ljubitelji otkačene komedije, horor filma "Bitlđus" i njegovog nedavno objavljenog nastavka, sada mogu uživati u jezivom boravku u ukletoj vili u središtu radnje.
Ljubitelji horora "Bitlđus" mogu da odsednu u ukletoj vili iz filma
Foto: Screenshot (YouTube/Blitz Film Srbija)
Dom lika Delije Dic, koju je prvobitno igrala Morin O'Hara, obavijen je crnim velom žalosti za njenog pokojnog muža koji takođe sadrži portal za život posle smrti, prenosi N1.
 
Rekreacija Dec rezidencije iz "Bitlđus Bitlđus" je sada dostupna za posetu zahvaljujući Airbnb-u.
Dom je deo impresivnog iskustva kompanije za iznajmljivanje na odmoru "Ikone" i obećavaju da će biti "baš onakav kakav se čini" u ponovnom pokretanju klasične horor komedije Tima Bartona 2024. i nalazi se u Nju Džersiju, zvanično će biti dostupan za rezervisanje za 10 trosatnih iskustava između 23. oktobra i 4. novembra — baš na vreme za sablasnu sezonu. 
 
Dodatna iskustva su dostupna od 16. do 27. novembra za najviše šest gostiju, a sve po ceni od 0 dolara po osobi, piše People.
 
Kuća ima sva uskršnja jaja i opsedajuće detalje kojima se obožavatelj "Bitlđusa" može nadati, uključujući poznatu maketu Vinter Rivera, otkačene karirane podne pločice, jezivi dim, novine direktno iz zagrobnog života i prikladne škripave stepenice.
 
Čekaonica vodi do zaista dezorijentisanog, uskovitlanog hodnika obloženog vratima. 
 
"Zavirite kroz ključaonice, ali ne otvarajte nikakva vrata osim ako ne želite da vas pojedu peščani crvi ili da završite u omiljenom utočištu tog demona, Danteovom paklu", upozorava kompanija u saopštenju za javnost.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film