VIDEO: Pilot zatražio aplauz za Konstraktu u avionu, jer "umetnica mora biti zdrava"

Ana Đurić Konstrakta vratila se u Beograd pre nekoliko sati, a sada se pojavio snimak iz aviona koji je sve oduševio.

Sa osmehom na licu, Konstrakta je na aerodromu pozdravila sve prisutne koji su joj aplaudirali zbog uspeha koji je donela našoj zemlji. Na aerodromu je sačekao veliki broj ljudi, ali i torta i vino.

I dok se nadamo da će naša predstavnica sada konačno imati malo vremena da se odmori i sabere utiske sa Evrovizije, oduševljenje njenom pesmom "In corpore sano" i euforija koju Konstrakta izaziva gde god se pojavi se ne stišava.

Tako se na Tviteru pojavio snimak iz aviona u kojem je bila Konstrakta dok se vraćala u Srbiju iz Italije, a u kojem se vidi da je pilot želeo da na jedinstven način da iskaže divljenje i simpatije prema srpskoj predstavnici.
 
Naime, on je zamolio sve putnike na letu za aplauz.
 
"Čestitamo na jučerašnjem nastupu u finalu takmičenja i na tome kako su predstavljali našu zemlju. Želimo vam mnogo sreće u daljem radu i dobro zdravlje, jer umetnica mora biti zdrava. Hvala", rekao je on.
 
 
Podsetimo, na sinoćnjoj 66. Evroviziji, ubedljivu pobedu je odnela Ukrajina, a naša zemlja je završila na petom mestu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika