VIDEO Baby Lasagna objavio novu pesmu: Potpuno drugačiji zvuk od evrovizijske

Zvezda ovogodišnje Evrovizije, hrvatski predstavnik u Malmeu, Baby Lasagna, objavio je novu pesmu pod nazivom "and I".
Pesma nosi potpuno drugačiji zvuk od evrovizijske "Rim Tim Tagi Dim".
 
Muzičar koji će ove godine nastupiti i na Exitu, radi na novoj muzici, a planira i evropsku turneju "Meow Back" za proleće naredne godine.
"Pesmu 'and I' zamišljam kao veliki trenutak u sopstvenoj karijeri baš zbog toga što je to prva pesma koju ovaj put publika iščekuje. Od samog početka sam najavljivao album kao haotični miks žanrova, pa pesma 'and I jasno prkosi dosadašnjim izdanjima. Uzbuđen sam da čujem šta će publika reći na 'novo lice Lazanje'", izjavio je Baby Lasagna pred izlazak singla, prenosi Večernji list
 
 
Baby Lasagna važio je za favorita na ovogodišnjoj Evroviziji i u finalu takmičenja osvojio je najviše glasova publike. Ipak, zbog glasova žirija titula je na kraju pripala Švajcarskoj i pesmi "The Code".
Iako je završio takmičenje kao drugoplasirani, Marko Purišić, je u Zagrebu dočekan kao pobednik.
 
Hrvatska vlada odlučila je da ga nagradi sa 50.000 evra. Međutim, on je odlučio da taj novac ne prihvati.
 
On je zamolio Plenkovića da u njegovo ime i u ime hrvatske vlade novac donira zavodima za pedijatrijsku onkologiju u dve bolnice.
 
 
  • Mami blu

    06.07.2024 22:41
    Spot
    Spot je solidan a pesma mrtva.
  • Jelena ns

    06.07.2024 18:37
    Hvala dragom Bogu sto sam se rodila i mladost provela u vreme kad su muzički divovi hodali Zemljom ( neki i dalje hodaju).
  • Baby Lasagna

    06.07.2024 15:58
    New Star
    Ovo jako baca na Robia Williamsa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika