Iako se još ne zna ko će biti novi Džejms Bond: Već padaju opklade ko će pevati glavnu numeru

Iako još nije izabran ni glumac koji će u budućim filmovima o agentu 007 tumačiti lik Džejmsa Bonda, već se spekuliše i o tome ko će pevati glavnu muzičku numeru.
Jedan sajt za klađenje prima uplate za to koji izvođač će pevati sledeću Bondovu pesmu, a među favoritima je Dua Lipa. 
Britanska pevačica poreklom s Kosova trenutno, prema kladionicama, ima četrdeset odsto šanse da peva glavnu pesmu 26. filma o Bondu, a slede Sabrina Karpenter, Lejdi Gaga, Tejlor Svift i Ed Širan.
Imena koja se pominju na kladionicama su i SZA, ser Elton Džon, RAYE i Selin Dion, prenosi Euronews Srbija
 
Pesme iz filmova o Džejmsu Bondu do sada su šest puta nominovane za Oskara, a tri puta i osvojile to prestižno priznanje. To je 2013. pošlo za rukom Adel sa pesmom "Skyfall", a zatim i 2022. kada je priznanje pripalo Bili Ajliš i Fineasu O'Konelu za pesmu "No Time to Die".
 
  • Бобан

    07.08.2024 08:55
    Бобан
    Не пратим одавно вилмове о Бонду. Предугачки досадни и немају ништа ново показати док одабир глумаца је никада гори! Задњи Бонд који је колико толико одржао тај лик био је Пирс Броснан и од тада је крај Бонда.
  • N

    07.08.2024 08:08
    N
    Odavno filmovi o bondu nisu ono sto su bili i predstavljali. Danasnja filmska industrija snima kvalitetnije i uzbudljivije filmove istog sadržaja od bondovih filmova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika