Tramp u kampanji koristio pesmu Selin Dion iz Titanika, ona se pobunila

Kanadska pevačica Selin Dion protestovala je zbog toga što kampanja republikanskog kandidata Donalda Trampa neovlašćeno koristi njen svetski hit "My Heart Will Go On" iz filma "Titanik".
Tramp u kampanji koristio pesmu Selin Dion iz Titanika, ona se pobunila
Foto: Beta/AP
Selin Dion i njena izdavačka kuća Sony Music Entertainment Canada protestovali su protiv "neovlašćenog korišćenja video snimka, muzičkog nastupa i slike Selin Dion kako peva taj hit tokom predizbornog mitinga Donalda Trampa i njegovog kandidata za potpredsednika Džej Di Vensa u Montani u petak uveče.
 
"Ova upotreba ili bilo koja slična upotreba nije ni odobrena od strane Selin Dion", napisao je njen tim na Instagram nalogu pevačice.
Dion, koja pati od sindroma ukočenosti (SPR) i koja nije pevala uživo od 2020. godine, otvorila je Olimpijske igre 26. jula u Parizu pevanjem "Himne ljubavi" Edit Pjaf sa prvog sprata Ajfelove kule. 
"My Heart Will Go On" je pesma iz filma Džejmsa Kamerona "Titanik" iz 1997. godine, koja je prvi put objavljena na njenom albumu "Let's Talk About Love". Pesma je postala jedna od najpoznatijih numera u istoriji muzike na radiju i televiziji i jedna od najprodavanijih sa 18 miliona primeraka.
 
Selin Dion je zahvaljujući ovom hitu osvojila Oskara, Zlatni globus i četiri Gremija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika