VIDEO: Crkva u Beču puštala pesme Tejlor Svift da uteši fanove koji su ostali bez koncerta

Nakon što su koncerti Tejlor Svift u Beču otkazani zbog pretnje terorističkim napadom, Evangelička crkva u Beču odlučila je da pruži podršku i utehu fanovima Tejlor Svift.
VIDEO: Crkva u Beču puštala pesme Tejlor Svift da uteši fanove koji su ostali bez koncerta
Foto: Beta/AP
U crkvi su puštali pesme te pevačice i tako okupili stotine fanova koji su se zatekli u Beču bez daljeg plana.
Pastorka Julija Šniclajn, koja je organizovala ovaj događaj, objavila je na društvenim mrežama poziv sviftijima (fanovima Tejlor Svift) da dođu u crkvu i pevaju zajedno. 
 
@dangdaisydang Thank you for helping us through this, Vienna! You're a wonderful city!! #taylorswift #tstheerastour #taylornation #swifties #viennaSwifties #vienna ♬ original sound - Daisy Martínez
Na ulazu u crkvu postavljena je tabla s kolažem Tejlorinih fotografija i natpisom koji je pozivao obožavaoce da "pevaju iz sveg srca". 
 
 
Tako su želeli da pošalju poruku otpora mržnji i teroru i naglasiti da "zajednica može prevladati sve izazove".
 
 
@eliefares13 Champagne Problems’ bridge in a church? Sign me up! #tstheerastourvienna #tstheerastour #taylorswift ♬ original sound - Elie Fares
 
@sunaryna down bad crying at the church #taylorswift #erastourvienna #ttpd @Taylor Swift @Taylor Nation ♬ whos afraid of little old me - overlays
 
@utente.lt Sentire Taylor Swift in una chiesa capita once in a lifetime credo #taylorswift #vienna ♬ suono originale - Leti
  • Miki Podbara

    20.08.2024 13:46
    Ni meni
    Za Saleta:
    Ni meni nije jasno kako je ova zena postala tako popularna. I sami njeni fanovi kazu da ima prosecan glas i da joj pesme i nisu nesto a ona prodaje ploce i drzi koncerte kakve ni Stonsi nisu imali. Mislim da je to ogledalo ovog modernog drustva. Odnosno, kakvo drustvo takva i muzika, kada su ljudi bili obrazovaniji, vaspitaniji, onda je i muzika bila bolja. Ovo sa Tejlor Svift mi deluje kao cist konformizam, eto nesto sto svi slusaju pa cu i ja iako je pevacica prosecna.
  • Dogodine u Botošu

    13.08.2024 08:44
    Tako radi normalan, neopterecen, veseli svet. Zamislite ovo kod nas. A?
  • Sale

    13.08.2024 08:30
    Ubijte me, al' ja i dalje ne shvatam kako je doticna najnagradjivanija globalna pevaljka? Ozbiljno pitam...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika