Britanski muzičar Ed Širan ovog vikenda nastupa na Ušću

Britanski pop muzičar Ed Širan nastupiće u subotu, 17. avgusta, u beogradskom Ušće Parku.
Širan u Beograd dolazi u okviru svoje "+ - = ÷ x (Mathematics)" turneje, koja je nedavno produžena do 2025. godine.
 
Prošle godine je izdao dva albuma "-" ("Oduzimanje") i "Autumn variations", a oba su zauzela prvo mesto širom sveta. Širan je na oba albuma sarađivao sa Aronom Desnerom iz benda The National.
Širan je poreklom iz Halifaksa u Engleskoj, a prelomni momenat u njegovoj karijeri bio je hit singl "The A Team", sa prvog studijskog albuma "+".
 
On je tokom karijere bio nominovan za 328 različitih nagrada, a osvojio je 117, uključujući četiri Gremija i četiri Brit nagrade.
 
Postao je prvi muzičar koji je dostigao 50 miliona pratilaca na Spotifaju, a zatim oborio sopstveni rekord, stekavši 100 miliona pratilaca na toj platformi.
 
Među njegovim poznatim pesmama ističu se "Shape of You", "Bad Habits", "Perfect", "Shivers", "Castle on the Hill" i mnoge druge.
 
Pre Širana će na koncertu nastupiti kantautor Kalum Skot, koji se probio viralnom obradom hita "Dancing On My Own".
 
Koncert na beogradskom Ušću počinje u 19 časova.
 
Sedeća mesta su već rasprodata, a svi zainteresovani karte mogu da kupe putem zvaničnih stranica muzičara, organizatora Honeycomb agencije, eFinity ili Gigstix-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika