VIDEO: Tejlor Svift umetnica koja je osvojila najviše MTV nagrada

Pevačica Tejlor Svift postala je umetnica koja je osvojila najviše nagrada u istoriji manifestacije MTV VMA, na kojoj se već 40 godina biraju najbolji spotovi i pesme.
VIDEO: Tejlor Svift umetnica koja je osvojila najviše MTV nagrada
Foto: Beta/AP
Tejlor Svift je na ceremoniji na Long Ajlendu u sredu uveče osvojila 30. nagradu, nadmašivši pevačicu Bijonse, koja je isto priznanje osvojila 26 puta, navodi Ansa.
 
Ona je na manifestaciji MTV VMA nominovana u ukupno 12 kategorija, od kojih je pobedila u sedam, uključujući najbolji spot godine i najbolji umetnik godine.
Nagradom za umetnika godine, Svift je ponovo napravila istoriju kao prvi izvođač koji ju je osvojio dva puta.
 
Ona je takođe umetnica koja je pet puta pobedila u kategoriji za najbolji spot, crno-belim videom za pesmu "Fortnight", u saradnji sa Post Maloneom.
Voditeljka jučerašnjeg događaja bila je reperka Megan Di Stelion, a nastupali su, između ostalih, Eminem, Kejti Peri i Šon Mendez.
 
  • Aleksandra

    12.09.2024 08:39
    Dosadna!
    Ne kapiram toliku famu oko ove zene. Njene pesme su jednostavno dosadne! Sve su na isti fazon.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika