AUDIO: Sastav "The Cure" najavio prvu pesmu posle 16 godina

Britanski rok bend "The Cure" najavio je izdavanje svoje prve pesme posle 16 godina.
AUDIO: Sastav "The Cure" najavio prvu pesmu posle 16 godina
Foto: Screenshot (Youtube/Tony Sousa)
Pesma će biti objavljena 26. septembra, a slušaoci britanske BBC radio stanice 6 će prvi moći da je čuju u 12 časova, navodi se na kanalu britanske grupe na platformi Iks.
 
Uz objavu je postavljen i snimak sekvence nove pesme od dvadesetak sekundi.
Gardijan je naveo da će "Alone", simfonijska balada "sa teškim bubnjevima i električnom gitarom", najverovatnije biti deo novog albuma "Songs of a Lost World", na kome grupa radi već nekoliko godina i koji bi trebalo da bude objavljen 1. novembra.
Poslednji album koji je grupa "The Cure" izdao bio je "4.13 Dream" iz 2008. godine.
 
 
Sa bogatom diskografijom ovaj bend je zadržao ogroman broj sledbenika, uključujući mlade fanove. Imaju više od 17 miliona pregleda mesečno na Spotifaju, znatno više od većine bendova iz 1980-ih, navodi Gardijan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika