AUDIO: Bend "Coldplay" objavio svoj 10. album, penzionišu se nakon 12.

Britanski bend "Coldplay" objavio je novi album "Moon Music".
AUDIO: Bend "Coldplay" objavio svoj 10. album, penzionišu se nakon 12.
Foto: Screenshot (Youtube/Coldplay)
Ovo je jubilarni, deseti album koji je stigao nakon uspešne turneje i albuma "Music of the Spheres" iz 2021. godine. Na novom albumu našlo se deset pesama, a reč je o kombinaciji alternativnog roka i popa.
 
Pesme koje su se našle na albumu su: "Moon Music", "Feels Like I'm Falling in Love", "We Pray" (Little Simz, Burna Boy, Elyanna and TINI), "Jupiter", "Good Feelings" (Ayra Starr), "Alien Hits/Alien Radio", "iAAM", "Aeterna", "All My Love" i "One World".
Frontment ovog benda, Kris Martin, govoreći o naslovu albuma, rekao je da se on odnosi na prihvatanje raznih životnih faza, poput mesečevih. Pesma sa ovog albuma "Feels Like I'm Falling in Love" predstavljena je još u julu.
 
U intervjuu za Apple Music Martin je ranije rekao da se bend priprema za penziju i da će 12. album biti njihov poslednji.
 
Kompanija za licenciranje muzike PPL proglasila je "Coldplay" najslušanijom britanskom grupom 21. veka. Emitovan je 40.000 puta više na britanskim radio stanicama i TV-u u odnosu na klasične rokere poput grupe "Queen" koja je bila na drugom mestu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika