Braća Galager će na turneji grupe "Oasis" imati odvojene svlačionice i prevoz

Braća Noel i Lijam Galager iz engleske grupe "Oasis" imaće tokom turneje 2025. godine odvojene svlačionice i prevoz zbog dugotrajne svađe, objavio je Dejli mejl.
Braća Galager će na turneji grupe "Oasis" imati odvojene svlačionice i prevoz
Foto: Screenshot (Youtube/The Graham Norton Show)
Braća su u svađi od 2009. godine, nakon što je tuča u Parizu iza scene dovela do toga da Noel (57) napusti bend i od tada je sa Lijamom (52) u svađi.
Uprkos tome što su uspeli da ostave razlike po strani da bi se vratili na scenu, postojaće odvojene svlačionice i transport kako bi se izbegli sukobi, rekao je izvor za Miror. Izvor je naveo da će probe za turneju biti prvi direktan susret braće posle dugo vremena.
Turneja Oasisa u Velikoj Britaniji sa 17 koncerata iduće godine rasprodata je za nekoliko sati onlajn i po gotovo dvostruko većoj ceni od početne za prvu turneju grupe nakon 15 godina.
 
Grupa Oasis osnovana je u Mančesteru 1991. godine, a najpoznatija je po albumima "Time Flies", "What's The Story Morning Glory" i "Definitely Maybe".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika