Muzej povukao voštanu figuru Šinejd O'Konor nakon lavine negativnih reakcija

Dablinski muzej voštanih figura povukao je figuru Šinejd O'Konor nakon niza kritika njene porodice, kao i javnosti, jer tvrde da ne liči na nju.
Muzej povukao voštanu figuru Šinejd O'Konor nakon lavine negativnih reakcija
Foto: Beta/AP
Mnogi su šokirano reagovali kada je u četvrtak predstavljena voštana figura. Tim muzeja sastao se u petak ujutro i odlučio da ukloni voštanu figuru irske pevačice, priznavši da "može izgledati bolje" i obećavši da će napraviti "precizniji prikaz".
 
Njen brat Džon O'Konor rekao je da je bio šokiran kada ju je prvi put video na internetu i rekao da "uopšte ne liči na nju".
Govoreći u programu Liveline radija RTÉ u petak, nakon što je objavljeno da će figura biti povučena, rekao je da nije bio svestan da će voštana figura njegove sestre biti otkrivena ove nedelje.
 
"Kada sam je video na internetu bio sam šokiran. Mislio sam da bi Šinejd veoma volela da izgleda dobro, i ako je to trebalo da predstavlja nju u njenim ranim 20-im godinama kada je radila 'Nothing Compares 2 U', jednostavno nije ličilo na nju. Mislio sam da je užasno", kazao je on.
 
On je predložio da bi bolji način da se oda počast njegovoj sestri bio postavljanje njene statue u Dablinu.
 
Pedi Daning, direktor muzeja voštanih figura koji je rekao da je dugogodišnji prijatelj Šinejd O'Konor, izvinio se porodici. Rekao je da je vajar iz muzeja voštanih figura, PJ Heragti, isporučio figuru noć pre nego što je otkrivena.
 
 
Kazao je kako je morao doneti odluku da je povuku i da će je popraviti jer mora izgledati bolje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Holivudske zvezde povlače podršku Bajdenu

Nekoliko holivudskih zvezda javno je povuklo podršku predsedniku SAD Džou Bajdenu (81) i pozvalo na zamenu kandidata Demokratske partije usled zabrinutosti zbog njegovih godina, kao i gafova.