Lili Alen vratila udomljenog psa - pojeo pasoše njene porodice

Pevačica Lili Alen vratila je u prihvatilište psa koga je udomila tokom pandemije kovida, navodeći da je to učinila zbog toga što je pojeo pasoše članova njene porodice.

Grupa za zaštitu životinja PETA uputila je otvoreno pismo Alen u kome je navedeno da su šokirani njenim potezom, prenosi Skaj Njuz.

Pse "nikada ne treba tretirati kao da su aksesoari koji se mogu odbaciti kada postanu nepotrebni", navela je u pismu PETA.
 
Engleska pevačica, koja živi sa suprugom u Njujorku, tokom pandemije korona virusa je udomila psa po imenu Meri.
Ona je u svom podkastu ispričala da je to "ogromna obaveza", dodajući da je pas koga je usvojila pojeo njen pasoš, kao i pasoše njenih kćerki Etel i Marni.
 
Alen je navela da je, pošto su tu bile i vize, mnogo koštalo da se ti dokumenti ponovo izvade jer je bilo vreme pandemije, tako da je bila veoma ljuta i psa vratila u azil.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Holivudske zvezde povlače podršku Bajdenu

Nekoliko holivudskih zvezda javno je povuklo podršku predsedniku SAD Džou Bajdenu (81) i pozvalo na zamenu kandidata Demokratske partije usled zabrinutosti zbog njegovih godina, kao i gafova.