Adel odbila najveću ponudu u karijeri

Popularna britanska pevačica Adel odbila je, kako se navodi, najveću ponudu u svojoj dosadašnjoj karijeri.
Adel odbila najveću ponudu u karijeri
Foto: Screenshot (Youtube/The Graham Norton Show)
Adel je odbila ponudu od čak 200 miliona dolara da nastavi svoju turneju u Kini, gde joj je ponuđeno da ima nastupe u jednom kazinu, piše Daily Mail.
Pevačica je ponudu odbila ostajući pri svojoj odluci da će 23. novembra, svojim 100. koncertom u okviru programa "Vikendi sa Adel" u Las Vegasu, završiti turneju i povući se iz javnosti na duže vreme.
Kako britanski mediji navode, Adel je za svaki nastup u Las Vegasu bila plaćena po 500.000 funti, ali je ipak odlučila da odbije 200 miliona dolara.
 
"Bilo je mnogo ponuda, ali ona ih je sve odbila jer želi da bude kod kuće sa svojim detetom. Kineski agent je za dogovor stavilo milione dolara na sto, ali na kraju ona to nije htela da uradi. Stavila je svoje dete, partnera i sebe na prvo mesto", rekao je izvor za Daily Mail.

Teme

Adel
  • Mire

    07.09.2024 13:01
    Pa dobro, šta sad...
    Preživeće i Kinezi bez nje, i ona bez njenih 2oo miliona.
    Samo da rata ne bude!!!
  • Miki

    07.09.2024 11:32
    Adel umesto Vulina...
  • 9

    07.09.2024 11:19
    Zamislite
    našu skupštinu da se ta cifra spomene za prodaju bilo čega pa i dela teritorije ili normalnog života građana. Ko od vladajuće bande na to ne bi pristao. Jedini je problem što bi izbila masovna tuča ali se unapred zna poredak i ishod takve bitke . Nego "lopurda " nekako ne primeti ko su ponuđači dok navodi prodanost zapada i njihove kulture.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Holivudske zvezde povlače podršku Bajdenu

Nekoliko holivudskih zvezda javno je povuklo podršku predsedniku SAD Džou Bajdenu (81) i pozvalo na zamenu kandidata Demokratske partije usled zabrinutosti zbog njegovih godina, kao i gafova.