FOTO: Proglašena tri najlepša muškarca prema zlatnom rezu

Istraživanje Džulijana De Silve koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica sa sedištem u Londonu, pokazalo je ko su najlepši muškarci na svetu.
FOTO: Proglašena tri najlepša muškarca prema zlatnom rezu
Foto: Screenshot (Youtube/The Late Show with Stephen Col
Koristeći teoriju zlatnog reza, koja se koristi u svim sferama života, prvo mesto zauzeo je glumac Aron Tejlor-Džonson.
 
Teorija zlatnog reza je proporcija koja oslikava potpuni sklad i harmoniju, a postotak od 100 odsto predstavlja savršene proporcije. Koristeći se ovim, glumac Aron osvojio je rezultat od 93,4 odsto.
Svi elementi njegovog lica bili su izmereni za fizičko savršenstvo i zbog jedinstvenog oblika lica zauzeo je prvu poziciju.
 
"Širina i dužina njegovog nosa su skoro savršene. Ima odlično oblikovanu bradu, a svi njegovi rezultati su visoki osim razmaka između očiju i razmaka između nosa i usana", tvrdi istraživač De Silva.
Prema istraživanju, drugi najlepši muškarac sa rezultatom od 92,41 odsto je Lusijen Laviskaunt, glumac koji je odigrao ulogu Alfija u seriji "Emili u Parizu".
 
 
Foto: Screenshot (Youtube/Good Morning America)
Treći najlepši muškarac je irski glumac Pol Meskal sa 92,38 odsto, a nakon njega na listi su Robert Patinson sa 92,15 odsto i Džek Lovden sa 90,33 odsto.
 
 
Foto: Screenshot (Youtube/Harpers Bazaar)
 
Među 10 najzgodnijih muškaraca našao se i Džordž Kluni, kao najstarija zvezda na listi, a osim njega i Nikolas Holt, Čarls Melton i Idris Elba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Holivudske zvezde povlače podršku Bajdenu

Nekoliko holivudskih zvezda javno je povuklo podršku predsedniku SAD Džou Bajdenu (81) i pozvalo na zamenu kandidata Demokratske partije usled zabrinutosti zbog njegovih godina, kao i gafova.