Dejan Andonov, jedan od pekara koji pravi novi specijalitet, kazao je za
"Blic" da je na ideju došao njih bivši kolega, a oni su je rado prihvatili. Kada su videli kako se prodaje, odlučili su da ostane u ponudi za stalno. Andonov dodaje da se svakog dana traži "tepsija više".
"Priprema se tako što se tri vrste mesa mešaju i začinjavaju po određenoj recepturi. Prave se ti manji ćevapi - komadi mesa, a zatim se peče oko 10 minuta. I dalje mi tražimo savršenu recepturu za ovu pitu iako je i sada odličnog ukusa. Ranije smo u ponudi imali i pitu sa piletnom i bešamel sosom, ali reakcije nisu bile tako dobre kao za ovu, pa ih nemamo više u ponudi. Mi uvek želimo da imamo neke novine u ponudi pa se nemojte iznenaditi ako i u skorije vreme bude opet nešto novo", poručio je ovaj pekar.
Što se ukusa tiče slična je bureku sa mesom, a kilogram košta 500 dinara.
"Ne pitajte me ništa, od kako sam počela da je jedem ne prestajem. Prosto sam se nagojila od nje", zaključila je jedna od mušterija.
Komentari 6
mesozder
Miris pite
Ideja: ćevapi + kajsija ili u vreme posta sutlijaš + ribizla...
Veganka
Leševe stare danima, mesecima i godinama jedu samo bakterje i ljudi nekrovori.
To čak ni lešinari ne jedu.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar