Dejan Andonov, jedan od pekara koji pravi novi specijalitet, kazao je za
"Blic" da je na ideju došao njih bivši kolega, a oni su je rado prihvatili. Kada su videli kako se prodaje, odlučili su da ostane u ponudi za stalno. Andonov dodaje da se svakog dana traži "tepsija više".
"Priprema se tako što se tri vrste mesa mešaju i začinjavaju po određenoj recepturi. Prave se ti manji ćevapi - komadi mesa, a zatim se peče oko 10 minuta. I dalje mi tražimo savršenu recepturu za ovu pitu iako je i sada odličnog ukusa. Ranije smo u ponudi imali i pitu sa piletnom i bešamel sosom, ali reakcije nisu bile tako dobre kao za ovu, pa ih nemamo više u ponudi. Mi uvek želimo da imamo neke novine u ponudi pa se nemojte iznenaditi ako i u skorije vreme bude opet nešto novo", poručio je ovaj pekar.
Što se ukusa tiče slična je bureku sa mesom, a kilogram košta 500 dinara.
"Ne pitajte me ništa, od kako sam počela da je jedem ne prestajem. Prosto sam se nagojila od nje", zaključila je jedna od mušterija.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 6
mesozder
Miris pite
Ideja: ćevapi + kajsija ili u vreme posta sutlijaš + ribizla...
Veganka
Leševe stare danima, mesecima i godinama jedu samo bakterje i ljudi nekrovori.
To čak ni lešinari ne jedu.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar