Stefano Cirene, kuvar čiji je restoran prošle godine osvojio nagradu za najbolju picu u Australiji, objasnio je koji je najbolji način da se jede pica.
Kako vam ne bi ispadali sastojci, picu bi trebalo preklopiti u oblik pisma.
"Jednostavno otkinete ivicu pice, zatim spojite desnu i levu stranu. Pica mora da bude mekana. To je prvo pravilo koje se tiče napuljske pice. Nikad ne sme biti hrskava", rekao je on za "News Crop".
Ako picu preklopite na takav način umesto da je režete na male komade, svi sastojci će ostati na svom mestu.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 8
Tea
Shin Sekai
Burek je sa cime hoces kod nas. Pita je u Vojvodini nesto drugo.
Dejan
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar