Vlasnik Salman Gauri odrastao je u Indiji gde veliki deo stanovništva nema dovoljno hrane, te je želeo da podseti ljude da treba da budu zahvalni što je imaju.
"U Indiji je hrana dragocena i zato je ne bacamo", rekao je Ghauri, koji u Švajcarskoj živi 20 godina, novinarima za Aargauer Zeitung.
U restoranu "Casanova", koji radi po principu "jedi koliko možeš" za 20 evra, u vreme ručka postavlja se švedski sto tako da gosti mogu da izaberu šta će staviti na tanjir. Ali, šta ako im se ne svidi kako je hrana pripremljena? Znači li to da je moraju pojesti na silu da bi izbegli kaznu?
Kako god bilo, vlasnik je odlučio da stane na kraj pohlepnim gostima koji napune tanjir, probaju hranu, ali pojedu tek toliko da probaju i zatim odlaze po nove porcije.
Većina gostiju koncept koji je uveden pre dve godine podržava, a Gauri naglašava kako "Casanova" nije mesto na kojem se igra s hranom.
Komentari 3
...
JA
E
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar