Ako želite da sebi skratite vreme kuvanja, krompir možete da zamrznete i sami, piše
City magazine. Time imate potencijalni obrok i kada vas mrzi da odete u prodavnicu.
Dovoljno je da krompir isečete i skuvate. Ali ne sasvim i ne u slanoj vodi. Kuvate ga najviše pet minuta, a ako su komadi veći, onda i do sedam.
Tada procedite vodu, a krompir sasvim ohladite. Ili pod ledenom vodom, ili pod vodom sa nekoliko kockica leda.
Obavezno ga prosušite. Posle nekoliko sati željene količine krompira stavite u kesice, zamrznite i vaš budući ručak je skoro spreman, kad god poželite.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar