Danas su "na meniju" taljatele sa čerijem u belom sosu, a recept ima Coolinarika.
Ovaj obrok se brzo priprema.
Sastojci:
(za 4 osobe)
– 250-300 g sitnog sira
– 250 ml neutralne pavlake za kuvanje
– nekoliko čeri paradajza
– 400 g taljatela
– so i biber, po ukusu
– 100 ml ulje
Priprema:
Skuvati taljatele po uputstvu sa pakovanja.
U skuvane taljatele staviti sir, pavlaku za kuvanje, čeri paradajz isečen na polovine ili četvrtine. Začiniti po ukusu i dodati ulje.
Staviti sve u pleh, pa peći na 250 stepeni, oko 25 do 30 minuta.
Prijatno!
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 1
Branko
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar