VIDEO: Luj Viton prodaje svoju verziju Nutele po ceni i do 470 evra

Luj Viton ima sopstveni čokoladni namaz, luksuznu verziju omiljene Nutele, koja se pravi od najkvalitetnijih sastojaka poput francuskih lešnik, Réunion vanile i peruanske mlečne čokolade.
VIDEO: Luj Viton prodaje svoju verziju Nutele po ceni i do 470 evra
Foto: Pixabay
Ponekad dizajnerske marke proširuju svoj uticaj na industriju hrane i pića. Na primer, Dior ima svoje kafiće u gradovima poput Pariza, Seula i Tokija. Luj Viton takođe prati taj trend jer je, pored ekskluzivnih modnih proizvoda, otišao korak dalje otvaranjem kafića. Nedavno su uveli luksuznu verziju omiljenog čokoladnog namaza, što je brzo privuklo pažnju na društvenim medijima i podstaklo znatiželju među korisnicima društvenih mreža.
Ovaj čokoladni namaz od lešnika stvoren je u saradnji sa poslastičarem Maksimom Frederikom, koji je glavni kuvar u Loj Viton kafiću u Parizu. Frederik je postao poznat po stvaranju čokoladnih deserata koji su inspirisani simbolima i nasleđem kuće Luj Viton.
 
Jedan korisnik TikToka je podelio da namaz ima jak ukus vanile i da se lako može reći da je napravljen od visokokvalitetnih i skupih sastojaka. On je, međutim, rekao da "ne može da zamisli da potroši 400 funti za ovo".
 
Ovaj proizvod dostupan je samo u njihovim kafićima u Parizu i Singapuru. Luj Vitonov čokoladni namaz prodaje se po ceni od 30 evra za bočicu od 330 grama. Međutim, zbog velike potražnje i ograničenih zaliha, cena ovog proizvoda na tržištu preprodaje naglo je porasla. Na eBayu cene dostižu i 500 dolara (470 evra), iako se mogu pronaći i po nižim cenama.
 
@thedarcytwins Louis Vuitton Chocolate Spread! now thats a luxury food! You can only pick it up in Paris or Singapore though unless you wanna get it resale ‍#louisvuitton #lv #thedarcytwins #luxury #chocolate ♬ girls need love - champangemami
  • Deda Joca

    24.06.2024 07:25
    Za promenu
    Posle parizera i majoneza, za doručak u predsedništvu, špageta kod Džejmi Olivera, eto preCedniku Luj Vitonova "nutela" da se zasladi (umesto gumenih bombona) !
  • Djorde

    23.06.2024 13:19
    Bljak!
    Ne volim ni Nutelu, a kamoli obakva budalastina!
  • hermes

    23.06.2024 07:50
    Stavi se umesto putera na glavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće