VIDEO: Da, postoji pravilan način korišćenja slanika i posude sa biberom

Slanik i posuda sa biberom su dva predmeta koje verovatno ima svako domaćinstvo.
VIDEO: Da, postoji pravilan način korišćenja slanika i posude sa biberom
Foto: Pixabay
Iako se možda čini banalno, većina nas ih je ceo život pogrešno koristila. Sigurno se pitate kako je moguće ove predmete koristiti pogrešno, ali moguće je, a sada je na Tiktoku osvanuo video koji pokazuje kako bi to zapravo trebalo raditi.
 
Sva nedovoljno začinjena jela potrebno je posoliti ili pobiberiti, a to smo uglavnom radili tako što smo uzeli slanik ili posudu sa biberom i tresli ih. Ipak, sigurno ste primetili da u tom slučaju vrlo mala količina soli i bibera iz njih izlazi, a uz pomoć ovog novog trika to više neće biti slučaj.
Naime, na ovom videu pokazano je tačno kako se slanik i posuda sa biberom koriste. Na dnu svake staklene posude postoje izbočine, a ako trljate jednu o drugu, so ili biber će bez problema ispadati, kao što se i vidi na videu.
 
@sidneyraz #stitch with @shay.rl I didn’t know what to expect with my salt and pepper shakers #inmy30s #saltandpepper ♬ original sound - sidneyraz
Slična stvar kao i s limenkama
 
Ovaj trik podsetio je i na onaj drugi viralni trik s otvaranjem limenki, kada je tiktoker objasnio da je dizajn limenke gaziranog soka napravljen tako da se koristi za otvaranje drugih limenki. 
 
Dakle, sve što trebate da uradite je da prislonite jednu limenku na drugu i upotrebite taj kružni deo jedne limenke da biste otvorili drugu.
 
  • ...

    22.07.2024 08:04
    Manje-vise za slanik, ono sto mene brine je sto vecina pogresno koristi mozak. Tokom celog zivota...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Da li biste probali pomfrit sa Nutelom?

Footy food ime je stranice koja na Fejsbuku ima 118.000 pratilaca, a na kojoj ljubitelji mahom fudbala i hrane iz celog sveta šalju fotografije onog što su kupili na stadionu dok gledaju utakmicu.

Pojeo 44 sendviča za deset minuta

Džesi Esper pobedio je na takmičenju gutača sendviča u Nju Džersiju, tako što ih je pojeo 44 za deset minuta, i time osvojio nagradu od 2.000 dolara.

Sočna pasta od samo nekoliko sastojaka

Leonardo da Vinči je još govorio kako je "jednostavnost krajnje savršenstvo", a Italijani su prvaci u pripremi slasnih i jednostavnih jela bez previše sastojaka.