Nakon požara, koji je naneo veliku štetu proizvodnim pogonima, kompanija Bambi obavestila je potrošače da u narednom periodu može doći do problema u distribuciji njihovih proizvoda.
Jedan prodavac kaže za
RTS da u radnji imaju "Plazmu" u manjim pakovanjima, ali da je nestašicu najvećeg pakovanja.
U Požarevcu trenutno radi samo manji deo proizvodnog pogona koji nije bio zahvaćen požarom.
Proizvodnja će ponovo dostići puni kapacitet, kada bude završena sanacija i obnova proizvodnih linija koje su u toku.
"Mi ćemo nastaviti da investiramo, investiraćemo još više u izgradnju, rekonstrukciju, ali i u razvojne i proizvodne kapacitete, dok će Bambi tim posvećeno raditi na iznalaženju najoptimalnijih rešenja, kako bi se što pre vratili poslovanju u punom obimu", kaže Dragan Stajković, generalni direktor kompanije "Bambi".
Uz "Plazmu" su odrasle mnogobrojne generacije.
Brend se pojavio krajem 60-ih godina i to zahvaljujući Petru Tutavcu, generalnom direktoru Bambija. On je boraveći u Italiji doneo vrstu tehnologije za proizvodnju popularnog keksa, navodi
N1.
Tutavac je preminuo 2022. u 88. godini.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 28
Mirka
Plazma torta se pravila za svaki rođendan, praznik, proslavu... i bila je odlična, jer je sam keks imao divan, specifičan ukus!
Ovo danas je bleda kopija!
Šećer, margarin i ostali otrovi upakovani u poznati oblik. Samo to je ostalo od Plazme, oblik!
Ne liči
Nikola
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar