Počinje prodaja veganske Nutele u Italiji, Belgiji i Francuskoj

Kompanija Ferero lansiraće danas vegansku verziju Nutele u Italiji, Belgiji i Francuskoj.
Počinje prodaja veganske Nutele u Italiji, Belgiji i Francuskoj
Foto: Pixabay
List "Les Ehos" preneo je da će ova ponuda uskoro biti plasirana i u Nemačkoj.
Da bi došla do najnovijeg proizvoda, grupa je provela pet godina u istraživanju, prenela je italijanska agencija Nova. 
Cilj je da se utrostruči prodaja veganskih čokoladnih proizvoda, koja je u prvih sedam meseci ove godine dostigla vrednost od 6,7 miliona evra, na globalnom tržištu od 434 miliona.
  • veganska Nutela

    05.09.2024 21:50
    IDEMO!!!!
    Divota! KAD CE KOD NAS DA STIGNE OVO? Mada ne verujem da cu imati para, kao sto ni sad nemam para za Nutelu. :D Zasto je bitno sto je vegansko? neko je jos u komentarima rekao sta fali cokoladi i mleku... STA FALI MLEKU? Fali to sto je za tih pola litre, litar mleka izmuceno jedno 5 krava. Plus zive, odrastaju u uzasnim uslovima. Pa onda prisilna inseminacija, itd. Pa sta vi mislite, kako nastaje mleko? Upoznajte se sa radom tih tzv farmi zivotinja. PRESTANIMO SA ZIVOTINJSKOM EKSPLOATACIJOM. I nije altrenativa samo hemija, nego ima recimo biljnih mleka i ko zna sta vec.... Ali sve u svemu svaka cast Nuteli, sad jos samo da prestane da prave i obicnu Nutelu i da totalno postanu veganski, a ne samo da prave jedan proizvod koji ne eksploatise zivotinje, a da sa strane i dalje masovno eksploatisu zivotinje...
  • Muuuu

    05.09.2024 13:22
    .
    Vecu glupost nisu mogli da izmisle. Sta fali cokoladi i mleku? A ne, bolje je jesti cistu hemiju.
  • ccc

    04.09.2024 09:07
    vredno radili
    5 godina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće