Nemačka picerija prodavala picu sa kokainom

Nesvakidašnja situacija otkrivena je u pizeriji u Diseldorfu gde je vlasnik prodavao kokain kao jedan od priloga.
Nemačka picerija prodavala picu sa kokainom
Foto: Pixabay (ilustracija)
Prema tvrdnjama nemačke policije, restoran je posluživao pice sa kokainom kao prilogom, a u meniju su bile navedene kao "pica br. 40".
 
Ova pica bila je najprodavanija, što je izazvalo velike sumnje. Kada je otkriveno o čemu je reč, 36-godišnji vlasnik restorana je uhapšen i to u trenucima kada je pokušavao da uništi dokaze.
Kako piše Dojče vele, u trenutku kada je policija stigla na njegova vrata on je bacio kesu punu droge kroz prozor, a kesa je završila u rukama policajaca.
Vlasnik restorana nije bio od ranije poznat policiji, a nakon što je pušten, on je ponovo počeo da prodaje picu sa istim sastojkom.
 
Nakon toga, policija je otkrila lanac od tri dobavljača i 12 osumnjičenih koji su kasnije uhapšeni. Prilikom hapšenja zaplenili su 1,6 kg kokaina, 400 gr kanabisa i 268.000 evra u gotovini.
  • Salle

    22.10.2024 09:47
    I u Nemačkoj hapse dobrotvore...
    Pa gde ide ovaj svet?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Da li biste probali pomfrit sa Nutelom?

Footy food ime je stranice koja na Fejsbuku ima 118.000 pratilaca, a na kojoj ljubitelji mahom fudbala i hrane iz celog sveta šalju fotografije onog što su kupili na stadionu dok gledaju utakmicu.

Pojeo 44 sendviča za deset minuta

Džesi Esper pobedio je na takmičenju gutača sendviča u Nju Džersiju, tako što ih je pojeo 44 za deset minuta, i time osvojio nagradu od 2.000 dolara.