Ipak će biti "Čvarkijade": Ukinuta vanredna situacija u Valjevu zbog afričke kuge svinja

Štab za vanredne situacije grada Valjeva doneo je odluku da se ukine vanredna situacija, koja je uvedena sredinom leta zbog prisustva afričke kuge svinja.
Ipak će biti "Čvarkijade": Ukinuta vanredna situacija u Valjevu zbog afričke kuge svinja
Foto: 021.rs
Prema izveštaju veterinarske inspekcije, prošlo je neophodnih 40 dana od poslednjeg registrovanog slučaja ove zarazne bolesti svinja, prenosi N1.
Nakon ove odluke Štaba za vanredne situacije, oglasio se i savet Festivala duvan čvaraka, koji se u ovom gradu održavao uvek sredinom oktobra, da će popularna "Čvarkijada", najverovatnije, biti održana 9. i 10. novembra.
Zbog kratkog vremenskog perioda za pripremu, ove godine fokus će biti na takmičenju u pripremi "duvan" i "šoder" čvaraka, dok će prateći sadržaji biti skromniji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Da li biste probali pomfrit sa Nutelom?

Footy food ime je stranice koja na Fejsbuku ima 118.000 pratilaca, a na kojoj ljubitelji mahom fudbala i hrane iz celog sveta šalju fotografije onog što su kupili na stadionu dok gledaju utakmicu.