Torta obložena zlatnom folijom i ukrašena kristalima košta 900 evra po kilogramu. Kristali krase i pakovanje te tradicionalne božićne torte u Italiji.
U ponudi je i panetone presvučen srebrnom folijom - za 300 evra.
Ovo nije prvi put da Hartvig oduševljava svojim ekskluzivnim kreacijama. Jednom je za ruskog kupca napravio panetone sa pravim dijamantima u vrednosti od 300.000 evra.
Nekoliko godina kasnije, indijska mušterija naručila je božićnu tortu ukrašenu dijamantskom narukvicom i tijarom za 700.000 evra. Takve kreacije se prave samo po narudžbini, a dijamante isporučuje kupac, rekao je Hartvig.
Panetone (torta od kiselog testa sa bademima, suvim grožđem i kandiranim voćem) i pandoro (zvezda puter torta sa šećerom u prahu) jedu se u mnogim porodicama od početka decembra do novogodišnje noći - bilo za doručak uz šoljicu kapućina ili kao desert sa čašom penušavog vina.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 1
T.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar