Restoran u kojem se hrana plaća u zavisnosti od broja pratilaca na Instagramu

Promocija na društvenim mrežama postala je veoma važna u današnjem svetu. To su prepoznali i vlasnici jednog restorana u Milanu koji mušterijama nude plaćanje prema broju pratilaca na Instagramu.
Restoran u kojem se hrana plaća u zavisnosti od broja pratilaca na Instagramu
Foto: Pixabay
Mateo i Tomazo Pitarelo, vlasnici restorana "This is not a Sushibar" u Milanu, u svom objektu nude tri načina plaćanja. Osim klasičnih - gotovinom ili karticom - može platiti brojem pratilaca na Instagramu. Ideja je jednostavna - što više pratilaca imate, to više možete pojesti bez da potrošite i cent.
 
Njihova ponuda ne odnosi se samo na one sa stotinama hiljada pratilaca. Kupci koji ih imaju između 1.000 i 5.000 dobiće besplatnu porciju sušija, a za 5.000 do 10.000 pratilaca gosti mogu da dobiju dve besplatne porcije, dok oni koji imaju više od 100 hiljada pratilaca svoj puni ručak odnosno večeru uopšte ne moraju da plate.
 
Osim broja pratilaca, neophodno je i objaviti fotografiju na Instagramu uz haštag #thisisnotasushibar.
 
"Danas je oglašavanje na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, ono što najbolje pali", kažu braća. 
 
Novu ponudu predstavili su 11. oktobra i još nije poznato koliko će trajati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Mladić se probudio na sopstvenoj kremaciji

Rohitaš Kumar (25) oz Indije, koji je bio proglašen mrtvim, probudio se na sopstvenoj kremaciji, neposredno pre nego što je trebalo da bude spaljen, jer lekar nije uradio obdukciju.

Da li čovek zaista ima pet čula?

Slika sveta koji poznajemo konstruiše se u našem mozgu. Kako do toga dolazi? Putem brojnih receptora informacija koje dolaze iz naše okoline.