Francuski pivari moraće da unište 10 miliona litara piva

Udruženje francuskih proizvođača piva upozorava da će morati da uništi deset miliona litara ovog pića zbog zatvorenih kafića, restorana i pabova u doba korone.
Francuski pivari moraće da unište 10 miliona litara piva
Foto: Pixabay
Udruženje ukazuje na činjenicu da je zaustavljen turizam, te da su otkazani svi festivali.
 
Milioni litara piva moraju biti uništeni jer je rok trajanja pri isteku.
 
Agencije prenose da će i sam proces uništavanje piva nekim firmama predstavljati znatne troškove.
 
Oko 70 odsto francuskih pivara već je ranije izvestio o "najmanje dvostrukom" smanjenju prodaje ovog pića od sredine marta. Identične probleme u doba pandemije imaju i pivari širom Evrope i sveta.
  • DragChe

    09.05.2020 14:04
    Posaljite
    nama, kao humanitarnu pomoc, nema veze ako je malo pereslo, greota je unistavati, a ima B vitamina, hranljivo je, dobro za kosu, kozu, ten. Lako je nesto unistiti, a tako tesko biti human. Pojedose skakavci pola Afrike, dajte im pivo, da nepomru ljudi.
  • /

    09.05.2020 10:46
    /
    samo da to ne rade belgijski pivari

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Mladić se probudio na sopstvenoj kremaciji

Rohitaš Kumar (25) oz Indije, koji je bio proglašen mrtvim, probudio se na sopstvenoj kremaciji, neposredno pre nego što je trebalo da bude spaljen, jer lekar nije uradio obdukciju.

Da li čovek zaista ima pet čula?

Slika sveta koji poznajemo konstruiše se u našem mozgu. Kako do toga dolazi? Putem brojnih receptora informacija koje dolaze iz naše okoline.