VIDEO: Stavio lažni adapter za punjenje, pa parkirao benzinca na mesto za električna vozila

Mesta sa punjačima za električna vozila na parkinzima često su meta vozača SUS vozila, koji svoje automobile tu parkiraju.
Na Instagram nalogu @locuraracing podeljen je video koji prikazuje automobil sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem parkiran u prostoru rezervisanom za punjenje električnih vozila.
 
Protagonista snimka je vlasnik modela Mercedes-Benz CLA, automobila koji nema električnu verziju, ali ima plug-in hibrid. Ali ne radi se o toj verziji, već o klasičnom benzinskom motoru.
Ogroman fiksni zadnji spojler i AMG nalepnica na vrhu prednjeg prozora već daju dovoljno naznaka da ovaj CLA ne izgleda baš kao plug-in, a ostatak snimka otkriva sve.
 
Vlasnik vozila je odlučio da 3D štampačem napravi adapter za "spajanje" strujnog kabla na otvor za punjenje rezervoara za gorivo. Cilj je da osoba koja bi eventualno trebalo da sankcioniše takvog bahatog vlasnika pomisli da on ima pravo da parkira na mestu rezervisanom za električna vozila.
Ali displej na mestu punjenja će jasno pokazati da se vozilo ne puni ili da je potpuno napunjeno. Takođe nema svetla oko utičnice za punjenje automobila koje bi ukazalo da se puni, kao u svakom električnom vozilu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Kopernikus: Ovo leto je najtoplije u istoriji

Leto 2024. godine oborilo je globalne toplotne rekorde drugu godinu zaredom, zbog čega će verovatno biti najtoplije od kada se beleže podaci, navodi evropska Kopernikus služba za klimatske promene.