Vlasnici nerđajućeg Teslinog Cybertrucka već prijavljuju da se pojavila rđa

Pojedini vlasnici Teslinog električnog pikapa Cybertruck već se žale da njegova karoserija, koja je napravljena od nerđajućeg čelika, ipak pokazuje znakove korozije.
Vlasnici su se žalili preko Cybertruck Owners Club foruma, a jedan od njih je naveo da su u Tesli svesni ovog problema
 
"Savetnik je posebno spomenuo da Cybertruck dobije narandžaste tragove na kiši i da to zahteva čišćenje vozila", naveo je on, ali za sada nije jasno da li mu je ponudio da reši problem ili je dao instrukcije kupcu da sam polira pikap.
Ono što je alarmantno u ovoj situaciji jeste da su se mrlje pojavile samo dva dana nakon što je kupac preuzeo Cybertruck u Kaliforniji, kao i činjenica da nije reč o izolovanom slučaju.
 
Drugi vlasnik je kazao da je preuzeo Cybertruck 1. februara i da se rđa pojavila nakon 11 dana i pređenih 613 kilometara. On je objavio fotografije priložene u galeriji i obratio se svom savetniku za servisiranje. Rečeno mu je da Tesla ima proceduru za rešavanje problema, ali da postrojenje nije imalo alate i da ranije nije obavljalo popravke ovog tipa.
Naravno, karoserija od nerđajućeg čelika će vremenom pokazati nesavršenosti, a i Tesla u priručniku za korišćenje Cybertrucka navodi da su čelični paneli osetljivi na korozivne supstance kada se ne peru redovno.
 
Međutim, teško je verovati da je neko očekivao ove probleme u tako kratkom vremenskom periodu od preuzimanja Cybertrucka.
  • čestitke

    18.02.2024 14:38
    zardjalim nerdjajucima...pa eto, neka i naše čelično prijateljstvo sa kinezima bude od ovakvog istog nerdjajuce zardjalog čelika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin