VIDEO: Hiljade ljudi u Zagrebu dočekalo Bejbi Lazanju, među okupljenima premijer i gradonačelnik

Nekoliko hiljada građana dočekalo je hrvatskog predstavnika na Pesmi Evrovizije Bejbi Lazanju na glavnom zagrebačkom trgu.
Među okupljenima su bili premijer Hrvatske Andrej Plenković i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević.
 
Doček na Trgu bana Jelačića priredio je Grad Zagreb pošto je Marko Purišić – Bejbi Lazanja sinoć u švedskom Malmeu osvojio drugo mesto, ali je dobio najviše glasova publike.
"Dali smo sve od sebe, mislim da ste vi to primetili. Mi smo samo klinci i nadam se da smo dokazali da možeš sam doći na visoki nivo. Sve smo sami radili", rekao je Bejbi Lazanja okupljenima na Trgu bana Jelačića gde je dva puta izveo pesmu "Rim Tim Tagi Dim".
 
Okupljeni su pevali zajedno s njim, uzvikivali njegovo ime i skandirali "Pobeda, pobeda".
Drugoplasirani na Pesmi Evrovizije je, zajedno sa ostalim članovima ekipe, sa zagrebačkog aerodroma do glavnog zagrebačkog trga stigao u otvorenom, panoramskom autobusu, a dolazak do Trga bana Jelačića prenosila je Hrvatska radiotelevizija.
 
 
Do njegovom dolaska, okupljene na Trgu bana Jelačića zabavljali su hrvatski izvođači koji su ranije uspešno nastupali na Evrosongu, grupa Let 3, Emilija Kokić i Tajči.
 
Purišić je na Evroviziju otišao kao uverljivi pobednik Dore, hrvatskog izbora za Pesmu Evrovizije, na koju je ušao kao zamena jer je jedna takmičarka odustala.
 
Na jučerašnjem takmičenju u Malmeu hrvatska pesma je bila treća po glasovima žirija i prva po glasovima publike, ali to nije bilo dovoljno za ukupnu pobedu.
  • Bb

    12.05.2024 21:50
    Bravo!
    Realno trebalo je da pobedi Hrvatska, najviše se pesma svidela publici!

    Naša pesma je prošla upravo kako zaslužuje, dosadna pesma, zaboravna, baš meh.
  • Moreeeee!

    12.05.2024 20:58
    Moralni pobednik, publika je rekla svoje!
  • Zora

    12.05.2024 20:06
    Favorit
    Videli smo kako se glasovi daju politicki, za mene je publika dala svoj pecat. Posle nase Teodore videli smo kako dalje se situacija razvija, favorit mi je bio hrvatski predstavnik. Hrvatska je za mene pobednik. Cestitam!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin