Ziko opljačkan u Parizu, ukradene stvari vredne pola miliona evra

Nekadašnji brazilski fudbaler Ziko opljačkan je u Parizu.

Ziko je otputovao u Pariz kao član delegacije Brazila na Olimpijskim igrama i opljačkan je u četvrtak uveče dok je napuštao hotel i ulazio u taksi.

Sa sobom je imao sat marke "Rolex", dijamantsku ogrlicu i novac u aktovki, kada je jedan pljačkaš odvraćao pažnju taksisti, a drugi ukrao torbu sa zadnjeg sedišta.
Procenjuje se da su stvari u torbi vredele oko pola miliona evra.
 
Ziko važi za jednog od najvećih fudbalera svih vremena. Karijera mu je trajala od ranih 1970-ih do početka 1990-ih, a najveći trag je ostavio u Flamengu.
  • Bosanac

    27.07.2024 14:01
    Neće Ziku ništa faliti....
  • Olja Jugović

    27.07.2024 13:41
    A za osiguranje niŝta, a?
    Baš mi ga žao, jer će sada morati da otkaže rezervaciju za Bora Boru :(
  • Reka

    27.07.2024 13:27
    Makron i sat
    Pola miliona stvari u torbi,fudbaler i roleks ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Kopernikus: Ovo leto je najtoplije u istoriji

Leto 2024. godine oborilo je globalne toplotne rekorde drugu godinu zaredom, zbog čega će verovatno biti najtoplije od kada se beleže podaci, navodi evropska Kopernikus služba za klimatske promene.