Crna Gora: Ukrali vozilo Hitne pomoći i provozali ga gradom

Sumnja se da su dve nepoznate osobe su oko 3 sata ujutru ukrale vozilo Hitne pomoći u Crnoj Gori i na kratko ga provozale gradom.
Crna Gora: Ukrali vozilo Hitne pomoći i provozali ga gradom
Foto: 021.rs (ilustracija)
Kako je saopštio direktor Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Vuk Niković, u Jedinici HMP Plužine se dogodio incident zbog kog su reagovali pripadnici područne jedinice policije u tom gradu, prenosi RTCG.
Naime, Niković je kazao da su dve osobe prvo parkirale automobil na sami ulaz Hitne pomoći i oštetile vrata, a sumnja se da je jedna osoba čak i u kratkom periodu izuzela sanitetsko vozilo Hitne pomoći i vozila ga kroz grad.
Brzom reakcijom policije, kako je naveo, u kratkom roku omogućen je nesmetan rad ekipe hitne medicinske pomoći u tom gradu.
 
"U razgovoru sa zaposlenima rečeno mi je da u tom periodu nije bilo pacijenata, a ni kućnih poseta. Zaposleni su bili na svojim radnim mestima. Razlog ovakvog incidenta za sada je nepoznat. Uprava policije i Tužilaštvo preduzimaju sve zakonske radnje prema počiniocima ovog incidenta. Naložio sam izuzimanje video nadzora jedinice, GPS signala kretanja vozila kao i snimak prednje kamere u vozilu koji će biti predati Tužilaštvu. Kao direktor Zavoda preduzeću sve zakonske radnje iz svoje nadležnosti kako bi se počinioci najoštrije sankcionisali i omogućio nesmetan rad medicinskim radnicima", saopštio je Niković.
  • mns

    25.08.2024 18:35
    bože
    svakakvih budala ima ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Mnogim Amerikancima dosta političkih vesti

Oko polovine Amerikanaca kaže da izuzetno ili veoma prate političke vesti, a oko 60 odsto da treba da ograniče koliko informacija primaju o politici da bi izbegli osećaj preopterećenosti ili umora.