Nakit Elvisa Prislija, predmeti Princa, pismo Brajana Vilsona na aukciji u subotu

Retki kolekcionarski predmeti iz sveta muzike i filma, uključujući zlatno prstenje Elvisa Prislija, biće ponuđeni na aukciji ovog vikenda.
Nakit Elvisa Prislija, predmeti Princa, pismo Brajana Vilsona na aukciji u subotu
Foto: Screenshot (YouTube/Elvis Presley)
Na licitaciji će se naći i pismo koje je napisao Brajan Vilson, član rock benda Bič Bojs.
 
Licitaciju organizuje aukcijska kuća Kruse GWS, a naći će se i predmeti koji su bili u vlasništvu Princa, američke pevačice Alaja i bogate naslednice Abigal Foldžer, koja je bila žrtva ubice Čarlsa Menskona, prenosi HRT.
"Ova aukcija ima neke prilično moćne komade što se tiče emocionalnih veza među ljudima. Tu je element tragedije i ikona koje nas prerano napuštaju", rekla je Brižit Kruz iz aukcijske kuće.
 
Među glavnim predmetima je nekoliko koji su pripadali Prisliju, uključujući mikrofon iz izvođačeve rezidencije u Las Vegasu, bočicu tableta s oznakom mart 1977. i dva jedinstvena zlatna prstena, za koje se procenjuje da će se prodati za 35.000 do 60.000 dolara.
Još jedna zanimljivost je Vilsonovo, rukom napisano, pismo kolegi iz benda Bič Bojs i rođaku Mikeu Love, za koje je Kruz rekla kako se očekuje da će biti prodata za najmanje 10.000 dolara. 
 
Internet licitacija prenosiće se uživo u subotu, 31. avgusta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin