Pepco povlači još jedan proizvod iz radnji

Lanac prodavnica Pepco obavestio je građane o povlačenju još jednog proizvoda sa tržišta.
 Pepco povlači još jedan proizvod iz radnji
Foto: Pixabay (ilustracija)
U pitanju je rende sa šest strana od nerđajućeg čelika, piše Blic.
Utvrđeno je da je "prekoračena migracija metala", čime se krši propis 1935/2004, navodi se u obrazloženju o povlačenju proizvoda.
Kupljeni proizvod može se vratiti u bilo koju Pepco prodavnicu.
 
Novac će biti vraćen, a račun nije neophodan, navode u kompaniji.
  • Sremac

    13.09.2024 08:06
    Nekome moćnom su se opasno zamerili, monopol je čudo.
  • Zemlja čudesa

    07.09.2024 06:47
    Kupujte domaće
    Kupujte kvalitetnu robu od domaćih... Čekaj, bre, pa mi više ni eksere ne proizvodimo! Dobro, kupujte kvalitetnu robu zapadnih proiz... Uh, pa i oni skoro sve osim hrane uvoze iz Kine. Dakle, kupujte kinesku robu jer druge nemate, a pokušajte da izaberete stvari kvalitetnije izrade.
  • Dežurno gunđalo

    06.09.2024 20:13
    Koliko su proizvoda već povukli i koliko svako malo povlače, bolje bi im bilo da se sami povuku sa tržišta pre nego što im inspekcija oduzme dozvolu za rad. Evidentno je da je njihova roba opasna po potrošače.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Mnogim Amerikancima dosta političkih vesti

Oko polovine Amerikanaca kaže da izuzetno ili veoma prate političke vesti, a oko 60 odsto da treba da ograniče koliko informacija primaju o politici da bi izbegli osećaj preopterećenosti ili umora.