VIDEO: Kejt Midlton objavila da je završila hemoterapiju

Princeza od Velsa objavila je da je završila tretman hemoterapije, u snimku koji je postavljen na profilima Kensingtonske palate.
VIDEO: Kejt Midlton objavila da je završila hemoterapiju
Foto: Screenshot (X/KensingtonRoyal)
Ona je u martu otkrila da se leči od raka i bila je van vidokruga javnosti veći deo ove godine.
 
U emotivnoj video poruci ona kaže da je ova godina bila neverovatno teška i da se život kakav poznajete može promeniti u trenu.
"Sa poniznošću, susrećete se licem u lice sa sopstvenim ranjivostima na način na koji nikada ranije niste razmišljali, a uz to dobijate i novu perspektivu na sve", kaže princeza.
 
 
Očekuje se da će se princeza vratiti svojim dužnostima kasnije ove godine.
Ali izvori iz palate naglašavaju da je još dug put do potpunog povratka i da će princeza u narednih nekoliko meseci staviti glavni fokus na svoje zdravlje.
 
"Moj put do izlečenja i potpunog oporavka je dug i moram da nastavim da svaki dan proživljavam onakvim kakav jeste", kaže ona.
 
Njeno prvo javno pojavljivanje u ovoj godini bilo je na Pozdravu bojama u junu, a poslednje u julu kada je dobila ovacije na Vimbldonu dok je prisustvovala finalu muškog singla.
  • Branislav

    09.09.2024 23:10
    Jedna normalna i fina osoba...Bogu hvala da je na putu oporavka...
  • Nik

    09.09.2024 20:27
    Strašno je to kad se čovek u tim mlađim godinama suoči sa svešću da je možda već došao kraj. Nama starijima, preko 70 to i nije tako strašno, jer smo proživeli glavninu života, pa sad dalje šta bude - bude.
  • Miki

    09.09.2024 19:50
    Bog ti pomogao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Mnogim Amerikancima dosta političkih vesti

Oko polovine Amerikanaca kaže da izuzetno ili veoma prate političke vesti, a oko 60 odsto da treba da ograniče koliko informacija primaju o politici da bi izbegli osećaj preopterećenosti ili umora.