U petak fudbalski turnir u zatvoru u Sremskoj Mitrovici

U zatvoru u Sremskoj Mitrovici u petak, 13. februara, biće organizovan fudbalski turnir na kome će učestvovati osuđenici tog KPZ, kao i bivši osuđenici više evropskih zemalja.
U petak fudbalski turnir u zatvoru u Sremskoj Mitrovici
Foto: Pixabay

Na turniru će učestvovati bivši osuđenici iz Nemačke, Holandije, Norveške, Velike Britanije i Irske.

Oni su bili deo projekta resocijalizacije tokom izdržavanja kazne u svojim zemljama, saopštilo je Ministarstvo pravde Srbije.

Projekat je, kako se dodaje, sproveden pod pokroviteljstvom "Erasmus" programa Evropske unije, koji obezbeđuje finansiranje projekata mobilnosti i saradnje u oblasti obrazovanja, obuka mladih i sporta.
  • Limanoid

    11.09.2024 13:50
    Beg u pobedu
    Gledao sam film sa sličnom tematikom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Mnogim Amerikancima dosta političkih vesti

Oko polovine Amerikanaca kaže da izuzetno ili veoma prate političke vesti, a oko 60 odsto da treba da ograniče koliko informacija primaju o politici da bi izbegli osećaj preopterećenosti ili umora.