Donald Tramp objavio: "Mrzim Tejlor Svift"

Nekoliko dana nakon što je podržala demokratsku kandidatkinju Kamalu Haris u predsedničkoj trci, Tejlor Svift se našla na meti Donalda Trampa.
Donald Tramp objavio: "Mrzim Tejlor Svift"
Foto: Pixabay
Bivši američki predsednik i trenutni republikanski kandidat za mesto u Beloj kući jasno je stavio do znanja šta misli o 34-godišnjoj svetskoj pop zvezdi, napisavši na svojoj Truth Social platformi velikim slovima: "Mrzim Tejlor Svift".
Iako se u njegovoj objavi direktno ne spominje činjenica da je Svift pružila podršku Kamali Haris, jasno je da tajming objave nije slučajan jer dolazi samo nekoliko dana nakon što je Tejlor Svift u objavi na svom Instagram profilu navela da će na novembarskim izborima svoj glas dati Kamali Haris i njenom kandidatu za potpredsednika SAD Timu Volcu, prenosi Vreme.
Iako Tramp sada tvrdi da mrzi američku pevačicu, to ranije nije bio slučaj. Još prošlog meseca je podelio AI-generisanu sliku Tejlor Svift u američkom kostimu, gde ona lažno podržava njegovu kampanju, uz druge slike koje promovišu ideju da je pridobio deo njenih fanova (u seriji fotografija dve su zaista bile autentične).
 
Posle toga je negirao bilo kakvu odgovornost i tvrdi da sa fotografijama nema nikakve veze, jer da su ih kreirali drugi ljudi.
 
Ironično je da je sasvim moguće da je upravo sam Tramp izazvao Tejlor Svift da se javno deklariše. U svojoj objavi na Instagramu pevačica je napisala da su je uplašile lažne fotografije koje kruže internetom, te da zbog toga oseća obavezu da nedvosmisleno kaže da njena podrška ide demokratama.
 
Svift, jedna od najpopularnijih muzičkih umetnica na svetu, podržala je Džoa Bajdena 2020. godine. Rođena je u Pensilvaniji, jednoj od ključnih prelomnih država, a na društvenim mrežama ima blizu 300 miliona pratilaca.
  • Aleksej

    17.09.2024 06:57
    Pa sta?
    Ne znam ni jednu njenu pesmu.
  • Ajme Nama

    17.09.2024 02:02
    Bahati, opasni primitivac koji je kao Duče Benito.
  • Marko

    16.09.2024 18:51
    Tako i ovaj naš mrzi Severinu i Topalka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Mnogim Amerikancima dosta političkih vesti

Oko polovine Amerikanaca kaže da izuzetno ili veoma prate političke vesti, a oko 60 odsto da treba da ograniče koliko informacija primaju o politici da bi izbegli osećaj preopterećenosti ili umora.